ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ

14 Ιουνίου 2014

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ 543 & 604
Δέκα μήνες έχουν περάσει από το Σεπτέμβρη του 2013, όταν η γραμμή 604 άρχισε να εξυπηρετεί μαζί με την προϋπάρχουσα 543 το ογκολογικό νοσοκομείο « Άγιοι Ανάργυροι» της κάτω Κηφισιάς. Η μετατροπή του νοσοκομείου σε γενικό περιφερειακό και η μηδενική ρυμοτομική υποδομή στην περιοχή Καλυφτάκη, δημιούργησαν πολλά προβλήματα, στα δύο λεωφορεία. Προβλήματα που από την πρώτη ημέρα εμείς τα είχαμε αναδείξει μέσα από τη σελίδα μας.

 Δείτε τις τότε αναρτήσεις
Φροντίσαμε ταυτόχρονα, να ενημερώσουμε και το Συνδικάτο.  Συνδικαλιστές της παράταξής μας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας, επισκέφθηκαν το χώρο και διαπίστωσαν τα προβλήματα. Ο Προέδρος Λεωνίδας Σκούλος και ο Οργανωτικός Γραμματέας Παναγιώτης Κατσιάδας, συναντήθηκαν αρκετές φορές με την προηγούμενη, αλλά και την τωρινή ηγεσία του νοσοκομείου – αφού προέκυψε αλλαγή διοικητή – και κατόπιν συνεννόησης και με στελέχη του ΟΑΣΑ, επετεύχθη τελικά αυτό που ζητήσαμε από την αρχή. Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, πως επετράπη η είσοδος των δύο λεωφορείων στο νοσοκομείο.
Όπως θα διαβάσετε στην απόφαση που ακολουθεί, τα οχήματα θα εισέρχονται κενά από επιβάτες. Η αποβίβαση και επιβίβαση θα γίνονται έξω από το νοσοκομείο. Με την υλοποίηση της απόφασης λύνονται οριστικά τα προβλήματα της ασφαλούς στάθμευσης, της αποφυγής επικίνδυνων αναστροφών, του σωστού διαλλείματος και της χρήσης τουαλέτας (υπάρχει πολύ κοντά στο χώρο που μας παραχωρήθηκε).
Ο χώρος στάθμευσης έχει διαγραμμιστεί από το συνεργείο της ΟΣΥ και απομένει η έναρξη εφαρμογής, η οποία αναμένεται στο δεύτερο 15ημερο του Ιούνη.  Συνυπολογίζοντας και τα κολονάκια που τοποθετήθηκαν στην Καναπίτσα στη συμβολή των οδών Πρ. Ηλία και Δεκελείας, το σύνολο των προβλημάτων που έχουμε αναδείξει, λύθηκε. Κάλιο αργά παρά ποτέ όπως λέει και η λαϊκή ρήση.