ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ

15 Οκτωβρίου 2014

ΜΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Ο συνάδελφος Άρης Κουμούτσος εκλεγμένος στο 17μελές Δ.Σ με το συνδυασμό « ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΔΗΓΩΝ», αναχώρησε για το εξωτερικό προς αναζήτηση καλύτερης τύχης.
Ο τρόπος που θα καλύψει την τρίμηνη απουσία του, είναι απλός. Τρεις μήνες κανονική άδεια για την τριετία 2012-2014. Μα καλά, θα αναρωτηθεί κάποιος; Σ αυτά τα τρία χρόνια δεν πήγε πουθενά Χειμώνα, Καλοκαίρι; Μα και βέβαια πήγε. Επωφελούμενος της πλήρους απαλλαγής, όμως απουσίαζε όποτε. Ο άνθρωπος που είχε μία μανία με τη νομιμότητα και τις παροχές των συνδικαλιστών (καφενεία, τηλέφωνα, βενζίνες κ.λ.π) στη δική του περίπτωση κινήθηκε εντελώς άτυπα. Δεν δήλωνε την απουσία του ως όφειλε στο Συνδικάτο, αλλά και στη Διεύθυνση Ανθούσας στην οποία ανήκει, με αποτέλεσμα η κανονική του άδεια, να μείνει κάβα. Ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Τελικά μόνο οι «μαλάκες» οι συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ θα πρέπει να είναι σωστοί σε όλα τους; Εν πάσει περιπτώσει ειλικρινά του εύχομαι καλό ταξίδι και να βρει ότι καλύτερο προσδοκά αυτός και η οικογένειά του στο μακρινό Καναδά.

Πάμε στη συνέχεια του συνδυασμού και την αντικατάσταση του Άρη. Πρώτος επιλαχών είναι ο Νίκος Μικρούλης από το Βοτανικό. Ενώ λοιπόν όλοι περίμεναν πως ο Νίκος θα πάρει τη θέση του Άρη, αινιγματικά και  αιφνιδιαστικά  παραιτήθηκε, παραχωρώντας τη θέση του στον τρίτο Κώστα Αλεξόπουλο.
Νίκο θυμάμαι καλά, πως είχες διαχωρίσει τη θέση σου από τις πολιτικές απόψεις του Αποστόλη Σουκαρά την πρώτη τριετία του συνδυασμού σας. Θυμάμαι επίσης, πως είχες διαχωρίσει τις απόψεις σου και από τη δικομανία του Άρη σχετικά με τα οικονομικά του Συνδικάτου. Τώρα τι τρέχει και παραιτείσαι; Υπήρξαν πιέσεις; Υπάρχει κάτι άλλο; Κυκλοφορούν έντονες φήμες για το πού θα «κλίνει» τώρα ο συνδυασμός σας. Δεν θα είσαι άμοιρος ευθυνών, αν επαληθευτούν αυτά τα σενάρια. Δεν θα ήταν πιο τίμιο, να εξηγήσεις στους συναδέλφους που σε τίμησαν με την ψήφο τους, τις πραγματικές αιτίες που σε ανάγκασαν να παραιτηθείς;