ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ

7 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ 855 (ΨΑΡΙ ΛΟΦΟΣ ΚΥΡΙΛΛΟΥ)


1) ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΛΟΦΟ ΚΥΡΙΛΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ (ΝΟΤΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΟΣΕ) ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΟΔΟΥ ( ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ 4 ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ) Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΗΔΑΜΙΝΗΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟ! (ΟΡΙΟ 90χλμ)

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

α) ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ή


 β) ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΑΠΟ ΟΔΟ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ (ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ) ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΔΕΞΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΟΔΟΣ (ΟΠΩΣ ΓΡ. 881) ΔΕΞΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΟΔΟΣ( ΒΟΡΕΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΟΣΕ) ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 7-10 ΛΕΠΤΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ  ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ (ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ) ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ «ΚΑΣΣΟΥΔΑΚΗΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΜΙΑΣ ΟΜΩΝΥΜΗΣ ΣΤΑΣΗΣ!
σσ: Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΛΟΓΩ ΕΡΓΩΝ!!!

2) ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ «ΚΕΜ» 15-20 ΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΛΩΡΙΔΕΣ  ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΝΟΔΟΥ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ.ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ – ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Χ.Δ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ – ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.