ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ

21 Ιανουαρίου 2015

ΤΟΠΙΚΑ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ  ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΗ ΣΤΑΣΕΩΝ
ΛΕΩΦ. ΓΡΑΜΜΗ 522
Η στάση «ΜΑΝΙΑΚΙΟΥ» επί της οδού Ερμιόνης (ανάμεσα στις οδούς Μανιακίου και Παλαμηδίου) στην περιοχή Αδαμών, έχει πέσει κάτω.


ΛΕΩΦ. ΓΡΑΜΜΕΣ 524 & 526
1) Η στάση «ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ» στη συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Τρικούπη, λείπει.
 
2) Η στάση «ΠΛΑΤΩΝΟΣ» (524) επί της οδού Παναγίας Ελευθερώτριας είναι πρόχειρα τοποθετημένη με χώμα και θέλει σωστή στήριξη.
 
3) Η στάση «ΕΥΡΥΑΛΗΣ» (524) επί της οδού Παναγίας Ελευθερώτριας (ανάμεσα στις οδούς Φυλλίδος και Ευρυάλης) είναι έτοιμη να πέσει από τρακάρισμα.
 
4) Απέναντι ακριβώς η στάση με το ίδιο όνομα για τη γραμμή 526, λείπει.
 
ΛΕΩΦ. ΓΡΑΜΜΗ 501
1) Να δημιουργηθεί στάση στο Μαρούσι στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Γαρδέλη επί της οδού Βας. Σοφίας (υπάρχει στέγαστρο δημοτικής στάσης). Προηγούμενη στάση ΙΚΑ επόμενη στάση ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΣΤΑΛΙΑΣ.
 
2) Η στάση «ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ» να μεταφερθεί από την οδό Άρεως στην οδό Πέλλης και πριν τη συμβολή της με την οδό ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, λόγω αλλαγής της διαδρομής.
 
ΛΕΩΦ. ΓΡΑΜΜΗ 527
Οι στάσεις ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ (οδός Αργυροκάστρου), ΑΓ.ΚΥΡΙΑΚΗΣ (οδός Αγ.Παρασκευής), ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (οδός Πέλλης), ΜΙΑΟΥΛΗ (οδός Μιαούλη)  και  ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ (οδός Κων/πόλεως) δεν ισχύουν πλέουν, λόγω αλλαγής της διαδρομής. Να αφαιρεθούν ή προτιμότερο είναι να τοποθετηθούν πλαστικοποιημένες ανακοινώσεις ενημέρωσης του επιβατικού κοινού.