ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ

16 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Πολλά έχουν ακουστεί για τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ που
καραδοκούν στα υπόγεια της Κουμουνδούρου και ξεσαλώνουν στο διαδίκτυο. Φανταστείτε ένα παρόμοιο επιτελείο, που δεν θα έχει όμως ουδεμία σχέση με τρολ και ανωνυμία αφού θα εξελίσσεται στο προσκήνιο, σε ζωντανή μετάδοση και χωρίς τρολαρίσματα και συναφών μεθόδων.

Και όμως υπάρχει. Πρόκειται για το PASOK web TV kai web radio τα οποία θα εκπέμπουν από το ισόγειο των γραφείων στη Χαριλάου Τρικούπη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Αγγελικής Καραγεώργου στα Νέα. Οι δύο πλατφόρμες θα βγουν στον αέρα την ερχόμενη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου.
Η γέννηση της ιδέας ήρθε πριν από μήνες, συγκεκριμένα λίγο μετά την εκλογή της κ. Γεννηματά. Σκοπός της προέδρου ήταν να καλυφθεί το κενό που υπήρχε στο κόμμα στις νέες τεχνολογίες.
Η προσπάθεια που θα ξεκινήσει βασίζεται σε πολλά νέα στελέχη του κόμματος ενώ οι υποδομές που θα το στηρίξουν έχουν ήδη ολοκληρωθεί.
Όσον αφορά το διαδικτυακό ραδιόφωνο,  καθημερινά θα έχει μία τετράωρη πολιτική συζήτηση στην οποία οι πολίτες θα μπορούν να θέτουν ερωτήματα ενώ στην τηλεόραση θα υπάρχει απευθείας κάλυψη και αναμετάδοση συνεντεύξεων της Φώφης Γεννηματά, σύμφωνα με τον κ. Ρώσση.
Εκτός όμως από τον ιντερνετικό σταθμό θα μεταδίδονται και εκπομπές στελεχών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ενώ θα δοθεί μεγάλος χρόνος και σε καινούρια πρόσωπα. Στις πρώτες δοκιμαστικές εκπομπές του PASOK TV και Radio αναμένεται να εμφανιστούν οι πρώην βουλευτές Θάνος Μωραϊτης και Νάντια Γιαννακοπούλου, τα στελέχη Λάμπρος Παλάντζας, Βασίλης Δελήγκαρης, Πέγκη Ζαγορίτη, Άγγελος Δημητρόπουλος, Ελευθερία Βρίλλη καθώς και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Παύλος Χρηστίδης.
ΠΗΓΗ: the coller