ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ

19 Οκτωβρίου 2016

ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του Συνδικάτου για την πρόσληψη της μουσικής επιμελήτριας εκ μέρους του ΟΑΣΑ, ο συνάδελφος Μιχάλης Μπαρμπούνης (πρόσφατα του ανατέθηκαν καθήκοντα σταθμάρχη στη ΔΕΔ) ανάρτησε το ακόλουθο κείμενο στο λογαριασμό του.


Μιχαλάκη, στην προσπάθειά σου να γίνεις αρεστός σ' αυτούς που σου πρόσφεραν το φευγιό από το τιμόνι που τόσο πολύ επιθυμούσες, βγάζεις όλη την εμπάθειά σου για το Λεωνίδα. Αυτόν που πριν λίγα χρόνια μαζί στηρίζαμε.
Ξέρεις γιατί είσαι εκτός θέματος; Γιατί η σύγκριση που κάνεις, είναι ανύπαρκτη. Αν έχεις καταλάβει στα τόσα χρόνια που εργάζεσαι στην ΕΘΕΛ και αργότερα ΟΣΥ μιλάμε για μια εταιρεία που εκτελεί συγκοινωνιακό έργο. Αν  επαναλαμβάνω το έχεις καταλάβει. Η τοποθέτηση και η χρησιμότητα ενός συγκοινωνιολόγου ή ενός μηχανικού ή ενός πολεοδόμου θα μπορούσε πιθανόν να κριθεί σαν αναγκαία. Η τοποθέτηση όμως ρε φίλε μιας κυρίας η οποία θα παίζει μουσική πως θα μπορούσε να μπει σε μια τέτοια σύγκριση; Όταν μάλιστα στα λεωφορεία δεν υπάρχει  επαρκές ηχοσύστημα για να ακούμε τις επιλογές της; Για εμένα φίλε πάνω από το κάθε στέλεχος ΑΕ ή ακόμα και ΠΕ αναγκαίος είναι και ο τελευταίος εργαζόμενος που πονά την εταιρεία. Κάθε εργαζόμενος που θα είναι και αύριο εδώ, σε αντίθεση με τους φευγάτους που σαν περαστικοί θα πάρουν ότι μπορούν και θα μας χαιρετίσουν. Πόσο μάλλον, όταν αυτός ο συγκεκριμένος εργαζόμενος στον οποίον αναφέρεσαι έχει και τιμητική ετικέτα του απολυμένου ΕΑΣΙΤΗ!!!! Αυτός και όλοι οι τότε συναγωνιστές του κράτησαν δημόσια την εταιρεία, για να΄ρθω κι εγώ κι αργότερα εσύ και σήμερα η κυρία που θα μας διασκεδάζει με τα τραγούδια της. Η σύγκριση λοιπόν ατυχέστατη.
Τα υπόλοιπα που αναφέρεις για λεφτά, τηλέφωνα, καφέδες ισχύουν μόνο για το Λεωνίδα ή για όλους τους συνδικαλιστές και ως εκ τούτου και για τον τωρινό σου φίλο; Κι αυτός υπήρξε τμηματάρχης κι απολαμβάνει όλα τα προαναφερθέντα προνόμια. Ξέρεις καλά ποιόν εννοώ, αυτόν που κάποτε σε είχε σε ανοικτή τηλεφωνική ακρόαση εκθέτοντάς σε στα αυτιά κάποιου πολύ καλού σου φίλου. Αλλά πάνε αυτά, μπροστά σε μια τέτοια ανάθεση περασμένα ξεχασμένα.
Τελικά τι είναι αυτό που κάνει το Λεωνίδα μαύρο πρόβατο στα μάτια σου; Μήπως το ότι είναι ΥΕ; Έγινες κι εσύ τροϊκανός και υπέρμαχος των μνημονίων που χωρίζει τους εργαζόμενους σε κατηγορίες βάσει των γραμματικών τους γνώσεων;
Και αν είναι αυτό ρε φίλε, τόσα χρόνια που ήσουν μέλος της ΠΑΣΚΕ, απολαμβάνοντας κι εσύ ιδιαίτερα προνόμια γιατί τότε δε σε ενοχλούσαν οι γραμματικές γνώσεις του γραμματέα σου; Τώρα τις θυμήθηκες;