ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ

7 Φεβρουαρίου 2017

ΟΔΗΓΟΣ : ΤΟ ΜΟΝΙΜΑ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ

Χθες 11 συνάδελφοι του Βοτανικού κλητεύθηκαν, γιατί δεν εκτελούσαν τις δύο στάσεις τις οποίες είχε καταργήσει λόγω επικινδυνότητας του σημείου το συνδικάτο ΕΔΩ.
Οι συνάδελφοι έχουν ειδοποιηθεί τι να απαντήσουν και οι κλήσεις θα πάνε στο αρχείο. Το πρόβλημα του επικίνδυνου σημείου έχει λυθεί οριστικά και πάλι με απόφαση του συνδικάτου ΕΔΩ.
Αυτό που έχει όμως μεγάλο ενδιαφέρον, είναι η πιο κάτω φωτοτυπία που είχε επισυναφθεί και στις 11 κλήσεις.




Διαβάζουμε λοιπόν, πως κάποιος τυπάκος που δεν έχει τι να κάνει, καθόταν από τις 26/11ου ως τις 7/12ου σε διάφορες ώρες της ημέρας και σημείωνε τα λεωφορεία που δεν εκτελούσαν τις συγκεκριμένες στάσεις. Αποκαλεί νταήδες (καμιά δεκαριά φορές) τους συναδέλφους, αλλά και λοκατζήδες. Ποιους; Αυτούς που 31 ημέρες το μήνα βάζουν πλάτη, για να βγει το συγκοινωνιακό έργο. Αυτούς που ματώνουν καθημερινά , ώστε με συνέπεια να εκτελούν τα συμπιεσμένα και άνευ λογικής δρομολόγια. Αυτούς που σε συνθήκες ζούγκλας εκτελούν  με αξιοπρέπεια τη βάρδια τους. Κι έρχεται ο ΟΑΣΑ και η ΟΣΥ και κλητεύουν αυτούς, οι οποίοι απλά εκτέλεσαν την απόφαση του συνδικάτου τους. Και δεν στέλνει πίσω την αναφορά του σαν απαράδεκτη λόγω των απαξιωτικών του χαρακτηρισμών προς τους συναδέλφους. Νταήδες, λοκατζήδες και μάγκες του Βοτανικού.
Ερώτηση : Θα κινηθεί κανείς από την εταιρεία νομικά εναντίον αυτού του τυπάκου για δυσφήμηση, ο οποίος αφήνει και σαφείς υπόνοιες, πως έτσι μας εκπαιδεύει η εταιρεία, να συμπεριφερόμαστε;
Δεν το νομίζω. Εναντίον του οδηγού όμως άμεσα.
Αυτά σας τα γράφω, για να καταλάβετε, πόσο συναδελφικά μας βλέπουν εκεί κάτω στον ΟΑΣΑ. Και για να γίνει κατανοητό, το πόσο δύσκολα εγκρίνουν προτάσεις σας, που το συνδικάτο τις προωθεί στον οργανισμό. Δυστυχώς μας αντιμετωπίζουν σαν εργαζόμενους δεύτερης διαλογής. Εγώ από τη θέση που βρίσκομαι, θα συνεχίσω να μάχομαι για το συμφέρον όλων των συναδέλφων και ιδιαίτερα του παραγωγικότερου και πιο αδικημένου εργαζόμενου, του οδηγού.